Om Kvalster.se
Kvalster.se är ett enkelt och snabbt verktyg för att hitta en ledig lägenhet. Sajten samarbetar med samtliga webbaserade marknadsplatser för lediga hyresbostäder. Kvalster.se är helt gratis för bostadsletare att använda sig av.

Sajten lanserades 2008 och just nu finns det 27826 lediga lägenheter i hela landet vilket gör Kvalster.se till den största sökmotorn för hyreslägenheter i Sverige.

För bostadssökande För att kontakta uthyrare följer du länken kontakt längst ner på bostadsannonsen. Då kommer du till källan för just den annonsen och hittar kontaktinformation till uthyraren.

För marknadsplatser Att listas på kvalster.se kostar ingenting. Det enda vi kräver är att det visas ett unikt innehåll på marknadsplatsen (innehållet ska alltså ej vara inhämtat från andra sidor). Även betalsajter får vara med så länge det görs tydligt för besökaren på huvudsidan och på landningssidan att det är just en betalsajt man hamnat på.

Vilseledande marknadsplatser som kräver att besökaren blir medlem och lämnar ut mejl innan den meddelas om att det kostar att kontakta uthyrare, kommer inte att listas på Kvalster.se!

Behöver du kontakta oss mailar du info@kvalster.se. Observera att Kvalster.se är en sökmotor för hyresbostäder. Vi har inte något med själva uthyrningen att göra.
‹‹ Tillbaka