Om Kvalster.se
Sökmotorn för hyreslägenheter Kvalster.se - det enklaste och snabbaste verktyget för att hitta en ledig lägenhet. Vi samarbetar med fler än 400 olika marknadsplatser med lediga hyresbostäder och är helt gratis för såväl uthyrningssajterna som bostadsletarna att använda sig av. Kvalster.se lanserades redan 2008 och just nu finns det 13173 lediga lägenheter i hela landet vilket gör Kvalster.se till den största sökmotorn för hyreslägenheter i Sverige.

För bostadssökandeFör att kontakta uthyrare följer du länken kontakt längst ner på bostadsannonsen så kommer du till källan för just den annonsen.

För marknadsplatserAtt listas på kvalster.se kostar ingenting, det enda vi kräver är att det visas ett unikt innehåll på marknadsplatsen(dvs ej inhämtat från andra sidor). Även betalsajter får vara med så länge det görs tydligt för besökaren dels på huvudsidan men även på landningsidan att det är just en betalsajt man hamnat på. Vilseledande marknadsplatser som vill att besökaren ska bli medlem och lämna ut sin mejl innan den meddelas om att det kostar att kontakta uthyrare kommer inte att listas på Kvalster.se!

Behöver du kontakta oss mailar du info@kvalster.se, Observera att Kvalster.se är just en sökmotor för hyresbostäder och har inte något med själva uthyrningen att göra!
‹‹ Tillbaka